Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nádherný rodinný dom v Levoči

Ulica: Kláštorská ulica
Obec: Levoča
Okres: Levoča
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
info v RK

Popis nehnuteľnosti

Niečo pre „fajnšmekrov“,
Či už hľadáte rodinný dom, alebo miesto, kde sa usídli aj Vaša firma, táto nehnuteľnosť ponúka mnohostranné využitie.
Centrum Real a Katarína Gilbertson Vám predstavuje  jedinečnú príležitosť vlastniť vkusne zrekonštruovaný kúsok histórie v jednom z najkrajších miest v celej strednej Európe.
Dokonale zrekonštruovaný 3-poschodový rodinný dom v centre historického mesta Levoča pozostáva z 3 poschodí, klenbových pivničných priestorov a súkromnej záhrady s vchodom taktiež zo zadnej strany nehnuteľnosti. 
Čo viac by ste od rodinného sídla mohli chcieť?
So všetkým, čo región Levoča a Tatry ponúka na dosah ruky, toto nie je len domov, ale aj príležitosť pre životný štýl.
Ak hľadáte bývanie, konajte teraz.

Pozývam Vás na  virtuálnu obhliadku, jednoducho zkopírujte následovný riadok a otvorte v novom okne (keď sa Vám to nepodarí, pošlem na vyžiadanie do súkromného emailu) :

https://my.matterport.com/show/?m=rFhQTJfCZop...

 

alebo nás kontaktujte pre dohodnutia sa exkluzívnej obhliadke na t. čísle 0908 829 793. Váš nový domov na vás čaká.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
455 m2
Úžitková plocha:
680 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Katarína Gilbertson

Katarína Gilbertson

Realitný maklér, manažér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Ak ste sa dostali až k môjmu profilu, ste pravdepodobne pred jedným z najdôležitejších rozhodnutí vo svojom živote. Naša Levoča a jej okolie - od Tatier až po Spišský hrad - je jedinečnou oblasťou, vlastniť tu nehnuteľnosť je teda skutočným privilégiom.
Po viac ako dvadsiatich rokoch, strávených v zahraničí ako špecialistka na predaj a marketing, s radosťou prinášam moje zručnosti do regiónu, ktorý milujem. Som hrdá Levočanka a s nadšením prinášam svieži a energický prístup k asistencii pri kúpe alebo predaji Vašej nehnuteľnosti. Ako vášnivá investorka do nehnuteľností som aj ja osobne rozbehla svoje vlastné projekty renovácie v oblasti Levoče. To znamená, že mám nielen zručnosti v oblasti predaja a marketingu, ale aj rozsiahle osobné a praktické skúsenosti z miestneho stavebného a finančného trhu. Výsledkom toho všetkého je, že veľmi dobre rozumiem emocionálnej a finančnej ceste, po ktorej sa práve uberáte - ide predsa o rozhodnutie o kúpe alebo predaji Vášho domova!

Ak chcete kúpiť alebo predať nehnuteľnosť, prípadne len hľadáte radu na miestnom trhu s nehnuteľnosťami, určite mi zavolajte. Teším sa na spoluprácu s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti