Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NA PREDAJ POZEMOK, MARGECANY, RUŽÍN--KOZINEC

Ulica: Ružín. KOZINEC
Obec: Margecany
Okres: Gelnica
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
info v RK

Popis nehnuteľnosti

Centrum Real a Katarína Gilbertson Vám ponúka možnosť vlastniť pozemok v krásnej rekreačnej oblasti pri Ružíne okres Gelnica, známej ako KOZINEC.

Pozemok o rozlohe 169 m2  je ideálnej štvorcovej rozlohy (cca 13m x 13m) a je situovaný  v blízkosti lesa. Tu si môžete postaviť chatu, kde si budete naplno užívať atmosféru krásnej prírody a zaručené  súkromie.

Okolitá príroda, lesnatý terén a voda poskytujú veľmi výhodné a výborné podmienky pre letnú turistiku a športy.

Ružínska priehrada je obkolesená nádhernými vrchmi, z ktorých vás najviac zaujme výhľadový vrch Sivec (781 m n.m.), z ktorého je prekrásny výhľad na celú vodnú nádrž,  Volovské vrchy a za priaznivého počasia aj Vysoké Tatry. Člnkovanie na vodnej nádrži Ružín zabezpečuje Lodenica Ružín s požičovňou člnov, vodných bicyklov a kajakov. V blízkosti sú taktiež chodníky pre kolieskové korčule a bicyklovanie.

Ďalšími prírodnými zaujímavosťami na okolí sú aj výhľadová Drienková skala, výhľadový vrch Holica (Napoleónov klobúk) a Národná prírodná rezervácia Bujanov.

Viac info na t.č. 0908 829 793

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
169 m2

Maklér

Katarína Gilbertson

Katarína Gilbertson

Realitný maklér, manažér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Ak ste sa dostali až k môjmu profilu, ste pravdepodobne pred jedným z najdôležitejších rozhodnutí vo svojom živote. Naša Levoča a jej okolie - od Tatier až po Spišský hrad - je jedinečnou oblasťou, vlastniť tu nehnuteľnosť je teda skutočným privilégiom.
Po viac ako dvadsiatich rokoch, strávených v zahraničí ako špecialistka na predaj a marketing, s radosťou prinášam moje zručnosti do regiónu, ktorý milujem. Som hrdá Levočanka a s nadšením prinášam svieži a energický prístup k asistencii pri kúpe alebo predaji Vašej nehnuteľnosti. Ako vášnivá investorka do nehnuteľností som aj ja osobne rozbehla svoje vlastné projekty renovácie v oblasti Levoče. To znamená, že mám nielen zručnosti v oblasti predaja a marketingu, ale aj rozsiahle osobné a praktické skúsenosti z miestneho stavebného a finančného trhu. Výsledkom toho všetkého je, že veľmi dobre rozumiem emocionálnej a finančnej ceste, po ktorej sa práve uberáte - ide predsa o rozhodnutie o kúpe alebo predaji Vášho domova!

Ak chcete kúpiť alebo predať nehnuteľnosť, prípadne len hľadáte radu na miestnom trhu s nehnuteľnosťami, určite mi zavolajte. Teším sa na spoluprácu s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti