Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Chata Závada, veľmi pekný pozemok s jazierkom

Ulica: Závada
Mestská časť: Závada
Obec: Levoča
Okres: Levoča
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
info v RK

Popis nehnuteľnosti

CENTRUM REAL a Katarína Gilbertson Vám ponúka na predaj murovanú chatu v Závade okres Levoča.

Neviete kam na víkendy? Kúpte si chatu v malebnej prírode, kde si môžete vychutnať nielen  prebytok  čerstvého vzduchu a ničím nerušený pokoj, ale kde máte taktiež možnosť realizovať celoročnú rekreáciu, turistiku a  zimné športy. 

 V roku 2019 bola vymenená strešná krytina, ktorou je  drevený šindeľ.  Chata je postavená z tehly a strecha je zateplená minerálnou vlnou. 

Prízemie pozostáva z jednej miestnosti, ktorá je šikovne predelená kozubom a pecou v kuchyni. Kozub tvorí dominantu v spoločenskej - obývacej miestnosti a pec z druhej strany veľmi dobre slúži na varenie a pečenie. Na tom istom podlaží sa nachádza miestnosť, ktorá momentálne slúži ako dielňa, ale môže sa  z nej stať napríklad kúpeľňa, alebo ďalšia spálňa.

V priestore nad podkrovim je priestor prístupný rebríkom pre uloženie vecí, alebo spanie deti.

Presklenná zimná záhrada ponúka romantické výhľady nielen na väčšiu časť pozemku, ale aj na okolitú prírodu
V podkroví je priestranná spálňa, ktorú vykuruje piecka na drevo.

Chata je čiastočne podpivničená .
Na pozemku sa nachádza jazierko s veľkými leknami, sú tam veľmi úrodné ovocné stromy ale aj  štedrý priestor pre hru futbalu, alebo iných aktivít.

Priamo cez obec vedie Levočská cyklomagistrála a z obce vychádza peší chodník, ktorý spája centrálnu časť Levočských vrchov. Z hlavného hrebeňa  vidieť svahy Vysokých Tatier, Nízkych Tatier a Slovenského Rudohoria. Viac informácií o obci nájdete napríklad na stránke  http://ik.levoca.eu/zavada/

Oodporúčam  osobnú obhliadku +421 908 829 793

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
867 m2
Úžitková plocha:
101 m2
Plocha pozemku:
867 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Katarína Gilbertson

Katarína Gilbertson

Realitný maklér, manažér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Ak ste sa dostali až k môjmu profilu, ste pravdepodobne pred jedným z najdôležitejších rozhodnutí vo svojom živote. Naša Levoča a jej okolie - od Tatier až po Spišský hrad - je jedinečnou oblasťou, vlastniť tu nehnuteľnosť je teda skutočným privilégiom.
Po viac ako dvadsiatich rokoch, strávených v zahraničí ako špecialistka na predaj a marketing, s radosťou prinášam moje zručnosti do regiónu, ktorý milujem. Som hrdá Levočanka a s nadšením prinášam svieži a energický prístup k asistencii pri kúpe alebo predaji Vašej nehnuteľnosti. Ako vášnivá investorka do nehnuteľností som aj ja osobne rozbehla svoje vlastné projekty renovácie v oblasti Levoče. To znamená, že mám nielen zručnosti v oblasti predaja a marketingu, ale aj rozsiahle osobné a praktické skúsenosti z miestneho stavebného a finančného trhu. Výsledkom toho všetkého je, že veľmi dobre rozumiem emocionálnej a finančnej ceste, po ktorej sa práve uberáte - ide predsa o rozhodnutie o kúpe alebo predaji Vášho domova!

Ak chcete kúpiť alebo predať nehnuteľnosť, prípadne len hľadáte radu na miestnom trhu s nehnuteľnosťami, určite mi zavolajte. Teším sa na spoluprácu s Vami.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti