Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NOVÉ BÝVANIE vo Svite - 1-izbový byt s balkónom.

Ulica: SVIT
Obec: Poprad
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
73 550 €

Popis nehnuteľnosti

V rámci projektu NOVÉ BÝVANIE vo Svite Vám ponúkame na predaj 1-izbový byt s balkónom s podlahovou plochou 20,78 m2 + balkón 1,1 m2.  Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží.

V ponuke sú ďalšie 1-2 a 3-izbové byty.

Byt bude dokončený v štádiu holobyt štandard (protipožiarne dvere, okná s izolačným trojsklom, pripojenie na vysokorýchlostný optický internet, sadrové omietky s jedným náterom, podlaha pripravená na položenie dlažby, samostatná výmeníková stanica a podlahové vykurovanie)

Projekt nových bytov vo Svite ponúka svojím budúcim majiteľom nie len nadčasové, príjemné a moderné bývanie, ale aj veľmi dôležitý bezprostredný  kontakt s prírodou, ktorý dodáva tejto lokalite ľudský rozmer.

Bývanie je určené pre široké spektrum klientov, nakoľko vynikajúca lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, pokojnú atmosféru s dôrazom na súkromie, teda ideálne podmienky nie len pre rodinné bývanie. 

Moderné a pohodlné bývanie v sebe zahŕňa predprípravu na smart domácnosť, byty používajú moderné technológie, vďaka ktorým je stavba nízkoenergetická a ekologická. 

Ku každému bytu prináleží kobka a parkovacie miesto (nie je zahrnuté v cene nehnuteľnosti)

Cena kobky: 4 000,- €

Cena vonkajšieho parkovacieho miesta: 7 000,- €

Cena vonkajšieho krytého parkovacieho miesta: 12 000,- €

Cena vnútorného garážového státia: 18 000,- €

Bližšie info k projektu nájdete na našej stránke:  https://www.centrumreal.sk/nehnutelnost/1265-nove-byvanie-vo-svite

alebo vám ich poskytneme telefonicky na čísle: 0905 489 826 a mailom: adriana.vankova@centrumreal.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
21.89 m2
Úžitková plocha:
20.78 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
1
Plocha balkóna:
1.1 m2
Balkón:
áno
Výťah:
áno
Materiál:
Porotherm

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Adriana Vanková

Adriana Vanková

Realitný maklér, hypotekárny špecialista

  • Slovensky
  • Česky
  • English

K práci realitnej maklérky ma priviedli moji klienti, nakoľko som viac ako 15 rokov pracovala ako hypotekárny špecialista. Oblasť úverov a hypoték je úzko prepojený aj s realitným obchodom. Som rada, že svoje dlhoročné skúsenosti môžem klientom odovzdať práve pri kúpe ich nového bývania alebo predaji ich nehnuteľnosti. Baví ma práca s ľuďmi a napĺňa ma pocit, ak sú klienti spokojní s mojimi realitnými službami obohatenými o dlhoročné hypotekárne skúsenosti.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti